Eindelijk nieuws over ‘Skeleton Crew’

Via People is er eindelijk nieuws over ‘Skeleton Crew’. Ten eerste zal de nieuwe serie op 3 december in première gaan op Disney+. In een artikel worden de namen van de kinderen bevestigd die al bekend waren uit een online verschenen LEGO set. Het personage dat wordt gespeeld door Jude Law heet Jod Na Nawood. De kinderen worden gespeeld door Ravi Cabot-Conyers (Wim), Kyriana Kratter (KB), Robert Timothy Smith (Neel, Ortolan) en Ryan Kiera Armstrong (Fern). Law fungeerde zowel in de serie, maar ook achter de schermen als een mentor voor de jonge cast.

Nog een personage waarvan de naam bekend is, is de droid SM-33 (stem van Nick Frost). SM-33 is een oude droid die de kinderen tegen zijn zin helpt. Hij is ook de first mate aan boord van een mysterieus schip, vermoedelijk de Onyx Cinder. De showrunners van ‘Skeleton Crew’ zijn Jon Watts (‘Spider-Man’ films) en Christopher Ford (Spider-Man: Homecoming’). Watts zei alvast dat er veel easter eggs in de serie zitten verstopt.

Het verhaal speelt zich af rond 9 ABY, dus tijdens de avonturen van ‘The Mandalorian’. Vane, de Nikto piraat uit seizoen 3, zal onder anderen te zien zijn in ‘Skeleton Crew’.

Bron: People